Hipertensiunea arterială este frecventă în Suedia și este un factor de risc pentru alte boli

Hipertensiunea arterială este frecventă în Suedia și este un factor de risc pentru alte boli

Oricine care are hipertensiune arterială sunt mult mai predispuse la diverse alte boli, cum ar fi accident vascular cerebral, infarct miocardic, boli de inima, boli de rinichi și reduce circulația sângelui în picioare. Cu creșterea vârstei, crește pericolul de hipertensiune arterială, cu toate acestea, există o mulțime în modul de viață, care joacă un rol important în prevenirea hipertensiunii O mulțime de alcool, dieta inadecvata regim și un mod sedentar de viață influențează în pericol.

În plus, tigara, precum și tensiunea excesivă poate de asemenea adăuga la hipertensiune arterială obține prea mare. O alimentatie sanatoasa practici cu o mulțime de legume și fructe, lapte degresat, precum și un vârf de cuțit de sare, poate, fără îndoială, ajuta la reducerea hipertensiunii arteriale.

Dieta, și, de asemenea, activitatea este necesar pentru tensiunea arterială

Dieta, și, de asemenea, activitatea este necesar pentru tensiunea arterialăHipertensiune arterială este influențată de greutate, astfel încât o mare cantitate de persoane sunt asistate de slăbire în jos. O pierdere in greutate pur și simplu o pereche de kilogramele in plus poate reduce atât tensiunea arterială și, de asemenea, nivelul de colesterol, precum și nivelurile de glucoză din sânge, care, ulterior, reduce riscul de boli cardiace coronariene. De asemenea, antrenament normal ca mersul pe jos, ciclism sau înot în plus a fost demonstrat pentru a reduce presiunea.

Prea mult consumul de alcool este un obicei la fel de bine ca de obicei ignorat cauza principala a hipertensiunii arteriale. Bea mai puțin alcool una dintre cele mai de multe ori la o scădere considerabilă a tensiunii arteriale.

Cele mai importante factori sunt:

  • Exercițiu precum și de rutină de antrenament
  • A redus consumul de sare
  • Cantități mici de alcool, dacă alcoolul este prea mare
  • Administrarea de nefavorabile tensiune
  • Fum – si-snusstopp

În scopul de a avea o influență asupra sănătății și wellness, este suficient să-și exercite cel puțin o jumătate de o oră pe zi și selectați un saltsnål și, de asemenea, un regim alimentar sănătos și echilibrat regim cu o mulțime de legume, precum și fructe, precum și un fettbalanserad dieta, cu mult mai puține grăsimi saturate.

La fumătorii de țigări și, de asemenea, ex-fumătorii utilizarea de snus ar trebui să fie finalizarea bunului, precum și unul care bea cantități excesive de alcool ar trebui să fie scăderea utilizare pentru cantități moderate.

Sarea este un factor de risc major

Sarea este un factor de risc majorMănâncă mai puțin de sare este inclus în kostråden, în scopul de a reduce hipertensiunea arterială. Un adult nu trebuie să mănânce mai mult de 5-6 grame de sare pe zi, privind o lingurita. Cu toate acestea, cele mai multe persoane mananca chiar mai mult decât aceasta, de obicei, fără a fi conștienți de ea.

O mulțime de sare este ascuns în alimente, cum ar fi pâine, brânză, mezeluri, carne, gata de alimente, cum ar fi supe, sosuri și, de asemenea, gata preparate. De asemenea, la produsele alimentare în unitate de mese este în mod normal destul de sărate. Puteți selecta alimentele care sunt Nyckelhålsmärkta au o cantitate mică de sare.

De asemenea, dacă veți descoperi că este dificil să își reducă consumul de sare prin alimentele pe care le cumperi de la magazin alimentar, precum și este bine să încercați pentru a reduce consumul de sare cât mai mult posibil, în special dacă aveți hipertensiune arterială. O zonă de mare pentru a începe este de a fi salvat cu sare, dacă sunteți de gătit, precum și nu includ sare în mâncare la masă.

Nu ezitati sa folositi sare cu un procent de sare sau plante medicinale, sare. Sare dupa gust, o preferință pe care le puteți introduce în practică. Pentru a reduce progresiv la aportul de sare, precum și veți obține utilizate pentru produsele alimentare care are un gust mult mai puțin sărat.

Ce este tensiunea arterială?

Ce este tensiunea arterialăCând sângele este pompat de inimă, și așa mai departe în organism, vasele de sânge se produce, stresul în container. Tensiunea se duce la diferite etape, atunci când inima pompează, apoi gem, și, de asemenea, atunci când inima lovituri pe spate și plin de sânge. Aceste două grade poate fi determinată cu ajutorul unui monitor de presiune sanguina.

Hipertensiune arterială să fie dat de 2 cifre, prima este cea sistolică stres-scala de stres. În timp ce pe de altă parte, stresul negativ, aceasta este numită diastolice tensiunii arteriale. Inima sănătoasă și echilibrată adultul, grevele sunt între 60 și 70 de bătăi pe min dar acest lucru poate varia, în special în jos cu ea.

Oameni bine pregătiți, capabili să fie în 40 de bătăi pe minut în stare de hibernare. Pentru fiecare și fiecare bătaie de inimă este o strângere, atunci când tensiunea arterială crește, precum și o petrecere a timpului liber, atunci când hipertensiunea arterială este redusă la minimum.

Când tensiunea arterială este prea scump?

Tensiunea arterială este mai mare de 140 (sistolică) precum și 90 (diastolică) este numit cât mai mare de sânge. Este suficient ca din valori este mai presus de cut-off de valoare. Dacă aveți hipertensiune arterială, aceasta înseamnă că kärlväggarnas elasticitate este de natură să reducă, precum și în astfel de o metoda de a bloca pumparbetet în organism.

În consecință, aduce o amenințare sporită, în special pentru accident vascular cerebral și, de asemenea, alte probleme cardiovasculare se poate întâmpla în plus față de problemele cu rinichii, și, de asemenea, deteriorat fluxul de sânge în special la nivelul picioarelor. Deoarece hipertensiunea arteriala va fi, la un nivel mare, este åldersrelaterat, și, de asemenea, neobișnuit de vârstă este în creștere, nu se poate conta pe faptul că va scădea în următorii doi ani.

Răspunsul la ancheta de mai sus, sugerează că tensiunea arterială ridicată nu trebuie să fie un indicator mare că ești bolnav. Pe de altă parte, poate o hipertensiune arterială pentru a aduce în cele din urmă despre problemă gravă. Aveți hipertensiune arterială, aceasta nu sugerează că veți avea nevoie pentru a cumpara unele medicamente. Acesta poate fi, așa cum se arată enumerate mai jos, este suficient să-ți schimbi modul de viață un pic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *