Motive comune pentru care nu reușești niciodată să slăbești și ce trebuie să faci pentru a vedea rezultatele

Motive comune pentru care nu reușești niciodată să slăbești și ce trebuie să faci pentru a vedea rezultatele

Exact cum poți să rămână clar de cele 4 cele mai frecvente motive pentru care nu veți reuși niciodată să piardă în greutate pentru a vă asigura că puteți începe în cele din urmă pentru a vedea rezultatele … Lasa-ma sa presupun … au avut de fapt niciodată cu adevărat simțit că există ceva care te ajută. Alții vor vedea cu siguranță rezultate. Cu toate acestea este în afară de tine. De ce crezi ca e cazul? Când vorbesc cu oamenii, de obicei, am obține un feedback de genul asta. Fac nu au în motivare. Cu siguranță aș disprețui să-și exercite, și sunt destul de neglijent pentru mine, deci ceva care implică o inițiativă privind componenta făcându-l un număr tot mai mare de dificil.”

Cu o lipsă de inspirație, frica de eșec, lenea, anxietate, precum și mult, mult mai mult. Asta mă face să mă simt prost când mă gândesc că, totuși, mă aștept la o ajustare ..”Absolut nimic nu se va renunta la mine, cu toate acestea, posibilitatea de a menține entuziasmul meu este obtinerea mai greu și, de asemenea, mai greu cu atât mai bine vin la scopul meu. Soțul meu are o mulțime de junk food în casa ta, care nu mă afectează când am rămână în “zona”, dar acum, în cele din urmă, am fost tentat, și atunci mă simt cu adevărat skitdåligt când ajung să-l mănânce.”.

Motivele care te ține departe de rezultatele reale

Motivele care te ține departe de rezultatele realeAcesta este cel mai tipic ursäk … am implica, motivele pentru care, desigur, nu va face bine în a pierde în greutate.
Obstacol # 1: “am nepriceput și, de asemenea, neîngrădit, așa că am capacitatea de a nu fi de succes.
Prezumția: “Se va lua cu siguranță o mare de locuri de muncă, plus obositoare ore de formare, fiind prins în sala de sport în fiecare săptămână, precum și o mulțime de ea va fi cu siguranță că voi avea de a face o mare de lucruri pe care nu intenționez să fac asta.”.

Pur și simplu a crezut de a face un efort, de asemenea, dacă este ceva care vă va dori, și, de asemenea, cererea, necesita o mare cantitate de energie. Träningstokiga începători ” sau “profesionisti’ ar fi cu siguranță crezi că va trebui să-și petreacă un număr de ore în fiecare săptămână, în scopul de a vedea rezultate reale.

Problema cu acest lucru este faptul că:

  • Acest lucru nu este de durată, de-a lungul timpului.
  • Este posibil pentru tine pentru a vedea că o mulțime mai puțin antrenamente mult.

Îmi place să-și exercite. Eu sunt un mare susținător de exercițiu. Dacă nu exercită, după care vei fi pierdut mult mai mare decât pur și simplu mult mai bine precum și mai repede rezultatele. Cu toate acestea, nu consider 4-5 în lung și greu antrenament la centrul de fitness sau pe, de asemenea, pe pista de alergare într-o o dată pe săptămână.

“Mă simt ca și cum nu am motivație, după care am fost de fapt încercarea și care se încadrează scurt de multe ori în trecut. Nu mai știu ce trebuie să fac sau exact cum am de gând să se oprească din mâncat lucrurile pe care știu că nu ar trebui să-l consume.”.

Face puncte foarte ușor ca posibil pentru tine pentru a vedea rezultatele

Face puncte foarte ușor ca posibil pentru tine pentru a vedea rezultateleBariera # 2: “sunt inutile, și nu este posibil de a fi de succes fără motivația”.
Ipoteza: “am nevoie să fie motivați în fiecare zi, în scopul de a avea capacitatea să-și verse greutate.”. Am par să presupunem că ei sunt persoanele cele mai eficiente sunt cele mai inspirate. Acest lucru este, în mod realist, nu este adevărat. Doar gândiți-vă la ultima dată când ai fost chiar inspirat. S-ar putea s-au bucurat de un clip inspirational, verificat de mai multe citate și, de asemenea, a avut o conversație cu un prieten sau revizuirea o carte.

Pe tot parcursul zilei, zbor pe un nor. Ai avut un zâmbet pe fața lui. Nu a fost cu siguranta ca nimic nu o poate opri. Tu ești fata de lume. Dar apoi te-ai trezi lângă dimineața devreme. Înapoi la un pătrat, o dată mai mult. Motivul este că auto-motivația este o stare de spirit, și, de asemenea, emoțiile sunt fluide, care indică faptul că acestea au loc.

Există un mod simplu, fiabil tehnici bazate pe psihologie studii de cercetare care vă va ajuta să fie motivante känsloläget fiecare și în fiecare zi, și, de asemenea, aș vrea să ți-o arăt, dar realitatea rămâne … nu avea nevoie să fie motivați în fiecare zi, în scopul de a fi de succes în a pierde în greutate. Ai nevoie doar pentru a avea dreptul de sisteme, precum și comportamente în poziție. Nimeni nu dieta este într-adevăr mult mai bine decât oricine altcineva, dacă doriți pentru a reduce greutatea

Cu toate acestea, nu ai nici o sugestie cât de mult e-mail am obține că indivizii sunt crearea:

“Asistența De Alex. Sunt atât de confuz. Recunosc sunt destinate pentru a se consuma mai puțin decât ceea ce fac, cu toate acestea aș vrea să știu exact ce am de gând să-l consume. Poți să-mi faci tocmai matschema asupra a ceea ce ar trebui să mănânc, precum și cât de mult am de gând să mănânci?”.

Asta face să-mi doresc să-mi smulg părul din cap

Asta face să-mi doresc să-mi smulg părul din capExact cum unele programe ar putea avea nevoie pentru a face o notă de orice ai consuma, cântărește-ți alimentare, precum și a conta calorii. Nu este cazul. Vă puteți petrece toată ziua încercând să-și amintească ceea ce mananca, pentru a identifica cât de mult puteți mânca pentru a obține în dificultate fel de repede ca tine recunoști că nu ești accidental consuma prea mult.

Alimente ar trebui să nu fie un motiv pentru problema, ca esti de mers pe jos în jurul valorii de, precum crede toata ziua. Sincer, momentan … Ce crezi ca are loc dacă ar fi să renunțe la alimentele care ne plac, și toate de o neașteptată începe să se conforma cu o extrem de stricte de dieta, care nu ne permite să consume orice fel de dulciuri, la toate, și care indică faptul că avem de mers pe jos în jurul valorii de foame în mod constant.

Unde este, deci, noi ne-am predat cu privire la dieta, după care putem recunoaște că aceasta nu este ceva care ne va fi cu siguranță în măsură să facă, precum și ne-am întors de unde am început o dată mai mult. Vestea bună este. Nu trebuie să renunți la alimentele pe care le iubesc. Și nu trebuie să respecte un “stricte” dieta. Adevărul este că nu este nevoie să numeri caloriile, în primul rând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *