Ce se întâmplă cu corpul tău când încetezi fumatul

Ce se întâmplă cu corpul tău când încetezi fumatul

De fiecare și de fiecare dată când trage ultimul fum de țigară, precum și mucuri de țigară pus corpul în mișcare și, de asemenea, de a lucra spre un standard și, de asemenea, un non-toxice stil de viață. Se va merge mult mai repede decât ai putea crede pentru a recupera corpul de caracteristici.

Atunci când renunți la fumat, veți găsi exact cum funcționează corpul de curățare care sunt înmuiate în tine. Unele alte ajustări veți vedea este clar. Fiecare min, fiecare de resurse umane și, de asemenea, de zi cu zi, care să orienteze clar de la tigari, se va lua cu siguranță o progresie pe drumul spre o mai mult de viață sănătos.

10 ani de la oprirea fumatului

10 ani de la oprirea fumatuluiPentru fiecare tigara nu consuma extinde viața ta de câteva minute. Ai nevoie de mult mai mulți factori să renunțe? Uită-te în fiecare unul dintre avantajele de predare fumatul!

20 de minute pentru Ambele tensiunea arterială și pulsul scădere a prețurilor la tipice de grade. Nicotina în stare pură capetele afară din corpul tău și inima ta va începe să funcționeze normal din nou. Nivelul de temperatură de la mâini și, de asemenea, picioarele au început să obțină normal din nou.

8 ore: Nivelul de monoxid de carbon din sânge a scăzut de fapt. Astfel, creșterea în oxigen conținut web, precum și sânge sunt aproape tipice echilibru.

24-ore: Pericol de atac de cord a scăzut deja. Pentru 2 zile, Mirosul și gustul au amplificat, și, de asemenea, cu siguranță va vedea subtilitățile de parfum, precum și gustul, după cum știi, când ai fost fumat și unul care pur și simplu imbunatateste precum și mult mai bine cu cât trece mai mult timp.

Pericolul este că aveți de gând pentru a obține cancer pulmonar cu celule are de-a face cu jumătate la fel de mare în comparație cu dacă ai fi continuat să fumeze. Fumatul afectează întregul organism. Atunci când ai renunțat la fumat țigări obține o mai mult de viață independentă și de a îmbunătăți sănătatea ta fizică într-o varietate de mijloace.

Aici este o listă de câteva de tot ce va micșora pericolul de a fi lovit de tine, atunci când ai renunțat la fumat:

 • un accident vascular cerebral
 • linsgrumling în ochii mei
 • apariția ridurilor și îmbătrânirea precoce a pielii
 • guma de stare
 • celulele canceroase este iminentă, și, de asemenea, esofag
 • cancer de gura
 • umflarea vocal cabluri
 • förkylningssjukdomar
 • persistente bronșită,
 • cancerul rămâne în plămâni
 • emfizem
 • celulele cancerului de pancreas
 • lower dureri de spate
 • un atac de cord
 • cancer de stomac
 • ulcer peptic

Studiu: fumător pulmonar merge pentru a salva

Studiu fumător pulmonar merge pentru a salvaCele mai multe dintre cele mai mari fumători din motivul că, de fapt, nu contează dacă se ajunge la “imbatranire”. Cu toate acestea, potrivit unui nou studiu, rupt celulele sunt schimbate cu sănătos și echilibrat subiectele, precum și în astfel de un mijloc de a reduce riscul de celule canceroase.

Este cu adevărat niciodată prea târziu să renunți la fumat? Fumatul a fost mult timp înțeles adevărul că, dacă vor avea capacitatea să renunțe și, de asemenea, se reduce pericolul pentru stabilirea unor boli cum ar fi cancerul pulmonar. Cu toate acestea, ceea ce nu a fost la fel, evident, este că plămânii celulelor deteriorate, și, de asemenea, poate recupera de fapt, se creează Guardian, descriind un studiu de cercetare publicat in revista stiintifica Nature.

Studiul relevă că cancerbenägna și tobaksskadade celulele sunt înlocuite de sănătoasă și, de asemenea, atunci când fumătorii de țigări au reușit să renunțe la fumat.

“Persoanele care au fumat timp de 30-40 de ani, sau mai mult, se afirmă deseori că este mult prea târziu să te lași de fumat, că paguba a fost deja făcut. Ceea ce este interesant în acest studiu este faptul că ne arată că niciodată nu e prea târziu”, a spus printre scriitorii Peter Campbell de la Wellcome Sanger Institute din regatul unit.

16 persoane s-au alăturat studiului, precum și mai multe dintre ele ar fi fost în viața lui/ei timp, a fumat mai mult de 15 000 de pachete de țigări. După câțiva ani ca un non-fumat, nu tobaksskador mai mult pentru a fi găsite în celulele care înconjoară căile respiratorii. Au fost de asemenea non-fumatori si, de asemenea, copii, în scopul de a căuta anomalii care rezultă în celulele canceroase și diverse alte condiții.

De patru ori, cel mai sanatos celulele

De patru ori, cel mai sanatos celuleleEste ereditară modificări în celulele sunt destul de tipice în contextul de această vârstă este în creștere, cu toate acestea Peter Campbell menționează că există o mutație care poate modifica celula acțiuni este semnificativă, și, de asemenea, dacă acest lucru se întâmplă suficient de celule, pentru a se asigura că, în cele mai îngrozitoare situații, se încheie cu cancer.

9 din zece celule într-un fumător de țigară avut anomalie, potrivit studiu de cercetare. Când au examinat celulele din ex-fumatori la fel de mult ca 40% dintre ele sunt sănătos, precum și sănătoasă, este de patru ori mai mult decât cei care încă fumează.

Autorii nu recunoaște încă exact modul în care celulele sanatoase preia, acestea sunt corupte, dar care este următoarea acțiune, în scopul de a avea capacitatea de a le face mult mai eficiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *